23. elokuuta 2014

Tohtori Krabolan lifehack: Näin valmistat lämmintä jäävettä #icebucketchallenge

Jos olet ollut valppaana viime aikoina, olet kohdannut ALS-tietoisuutta lisäävän jäävesitsunamin. Kyseessä on ALSicebucketchallenge, jossa julkisuuden henkilöt haastavat toisiaan mukaan hyväntekeväisyyskampanjaan kaatamaan päällensä ämpärillisen jäistä vettä ja lahjoittamaan samalla rahaa ALS-tutkimukseen.
Mielenkiintoista olisi tietää kuinka moni osallistujista todella lahjoittaa rahaa, ja kuinka moni poimii ainoastaan ilmaiset klikkaukset, maksimoivat medianäkyvyyden tai haluavat vain ratsastaa uuden trendin aallonharjalla. Toivottavasti tästä ei tule mitään jokamiehen facebookit ja instagrammit täyttävää uutta kaljahaastetta, sillä silloin alkuperäinen tarkoitus viimeistään unohtuu.

Jos niin ikävästi kuitenkin tapahtuu, tai jos lukijoina on jo nyt haasteen saaneita merkkihenkilöitä, ajattelin esitellä Tohtori Krabolan arktisen alueen jäätutkimuslaboratorion innovaation, joka mahdollistaa ALS-haasteen kohdalle sattuessa lämpimän jäävesikokemuksen.

Näin valmistat lämmintä jäävettä ALS-jää-ämpärihaastetta varten:

1. Vastaanota ALS-haaste.

2. Täytä ämpäri lämpimällä vedellä (yhtä lämpimällä kuin suihkussa käyttämäsi vesi)

3. Lisää veteen jääpaloja.

4. Vesi pysyy lämpimänä jääpaloista huolimatta, kunhan muistat kuvata videosi (EI pystyvideona) ennen jääpalojen sulamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti