23. huhtikuuta 2013

Susikoira Roi -vitsit: Iskias

Nyt kun blogi on saatu avatuksi, ja kuvauksessa tuli luvatuksi susikoira Roi -materiaalia, on paikallaan saman tien aloittaa Roin seikkailut seuraavalla tarinalla:


Saatuaan oleskeluluvan Suomesta ja muutettuaan maahan susikoira Roi sai töitä erään ykkösdivarissa pelaavan jääkiekkojoukkueen maalivahdin varusteiden huoltajana. Työ oli ajoittain fyysisesti melko raskasta, ja eräänä tavallisena työpäivänä kantaessaan maalivahdin raskaita suojuksia susikoira Roi tunsi selässään äkillisen vihlovan kivun. Kipulääke auttoi vaivaan hieman, mutta selkää jomotti jatkuvasti, ja ajoittain kipu säteili myös jalkaa pitkin aina jalkaterän ulkosyrjään asti.

Reippaana susikoirana Roi ei kuitenkaan halunnut antaa periksi, vaan hammasta purren hoito työnsä ja keksi lopulta selkäkipujen kannalta työtään helpottavan menetelmän. Hän käytti pölynimuria ja sen pitkää teleskooppivartta varusteiden puhdistamiseen, jolloin selän rasitus oli paljon pienempi.

Kukaan ei ollut ennen nähnyt moista ideaa, joten Roin työskennellessä maalivahdin likaisen kypärän kanssa joukkueen totesi valmentaja maalivahdille ihmeissään:
Harva maskias imuroi niin kuin iskias-mamu-RoiPäivän lääketiedepoiminta: Välilevyn pullistuma ja iskias


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti