18. elokuuta 2013

Musavisa! Palkinto nopeimmalle

Loman loppumisen ratoksi kilpailu: Ratko pähkinät ja voita jokaisen lomalta palaavan lääkärin starttipaketti! Paketin sisältö: Botox-muistilaput, Orion-kynä ja Pfizer-avainnauha.


Kysymykset:

1. Millä kappaleella Jesse Kaikuranta voitti vuoden 2012 Syksyn sävel -kilpailun?

2. Minkä kappaleen Jesse Kaikuranta on omistanut kaikille niille tuotteille, jotka on paketoitu ärsyttävän kovaan ja tiukkaan muoviin, jota ei koskaan saa auki?

3. Minkä kappaleen Jesse Kaikuranta sävelsi Tero Pitkämäen Moskovan mm-kisojen hopeaheiton (87,07m) nähtyään?

4. Minkä kappaleen Jesse Kaikuranta sanoitti käytyään wc:ssä, jonka edellinen kävijä oli ulostanut ohi pöntöstä?

5. Mihin kappaleeseen Jesse Kaikuranta sai inspiraationsa Robert Heleniuksen nyrkkeilyotteluista?

6. Mikä Jesse Kaikurannan kappale kertoo Neste Oilin yllättävästä projektista hajottaa bensiinin hiilivetyjä ja muuttaa se rypsiöljyksi?

7. Mikä Jesse Kaikurannan kappale on syntynyt hautajaisissa, jossa leski oli värjännyt sekä sormiensa että varpaidensa kynnet pinkeiksi?

8. Mikä Jesse Kaikurannan kappale kertoo lentokoneonnettomuudesta, jossa kapteeni pelästyi edessä lentävää lintua niin, että veti koneen nokan jyrkkään nousuun, jolloin vauhti hidastui liikaa, ja kone tippui maahan?

Ensimmäiselle kaikkiin kysymyksiin oikean vastauksen sisältävän kommentin lähettäneelle tai 25.8. klo 23.59 mennessä eniten oikeita vastauksia keksineelle lähtee siis palkinto. Onnea ratkomiseen!

3 kommenttia:

 1. Miten kukaan ei oo vastannu tähän? Palkinto on kuitenkin jokseenkin houkutteleva, vähän harmittaa kun en oo lukenu blogia tässä vaiheessa ja päässyt osallistumaan. Muuten löysin musavisaan vastaukset mutta kysymys 6? Varmaan voit paljastaa oikean vastauksen koska kilpailu on päättynyt :)

  -Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltähän se vastaus löytyi pari postausta edempää :)

   -Heidi

   Poista
  2. Seuraavia musavisoja odottelemaan sitten vaan :)

   Poista