10. kesäkuuta 2014

#KuvaniPäivinä tulee 16.6. Lue lisää ja osallistu!

Tohtori Krabolan sosiaalisten medioiden laboratorion Käypä bloggaus -toimikunnan pitkään työstämä selvitys paremman sisällön tuottamisesta ja tulevaisuuden trendeistä on nyt saatu päätökseen. Samalla asiantuntijaryhmä on päättänyt yksimielisesti antaa virallisen suosituksen aiemmin pilottihankkeena (Päiväni kuvina - kuvani Päivinä, Kuvani Päivinä osa 2) lupaavia tuloksia saavuttaneelle Kuvani Päivinä -innovaatiolle.

Käypä bloggaus -toimikunta toteaa:
Sosiaalisen median ja blogien kaksi menneen ajan kivijalkaa ovat olleet #PäiväniKuvina ja #Selfie. Laiskan bloggaajan luottoratkaisu ladata iPhonen 50 viimeisintä kuvaa suoraan blogiin silloin, kun ei ole mitään sanottavaa, ja oman käden etäisyydeltä kännykän etukameralla otettu vino omakuva ovat kuitenkin auttamattomasti tulossa tiensä päähän. Yhdistämällä parhaat puolet #PäiväniKuvina ja #Selfie -perinteistä sekä lisäämällä tähän sosiaalisiin medioihin sovelletun neuroverkkoanalytiikan ennustusvoima, on saatu määritettyä tämän vuoden tuleva some-hitti. Vuosi 2013 oli selfie-vuosi, mutta vuonna 2014 tulee Kuvani Päivinä.
#KuvaniPäivinä - mukana kollega Päivi Räsänen
Ensi maanantaina 16.6.2014 on Päivin nimipäivä ja samalla kaikkien aikojen ensimmäinen virallinen, vuosittain 16.6. vietettävä #KuvaniPäivinä -päivä!

#KuvaniPäivinä - mukana kansanedustaja Päivi Lipponen
Oletko sinä jo kyllästynyt poseeraamaan omaan kameraasi? Oletko nähnyt tarpeeksi bloggaajien päiviä kuvina, vaikka oikeastaan sinua kiinnostaisi enemmän nähdä bloggaajan kuvia Päivinä? Haluaisitko kerrankin olla trendsetterinä uuden ilmiön aallonharjalla vanhojen selfieden sijaan? Nyt sinulla on mahdollisuus tähän kaikkeen!
Näytä pitkää nenää vallitsevalle taantumukselle ja osallistu #KuvaniPäivinä -rintamaan jakamalla oma kuvasi Päivinä Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä tai vaikka vessan seinällä hashtagin #KuvaniPäivinä kera!

Osallistu, jaa ilosanomaa eteenpäin, rohkaise kavereita! 
Tehdään yhdessä Päivin nimipäivästä 16.6. juhla arjen keskelle ja vuodesta 2014 #KuvaniPäivinä -vuosi!


2 kommenttia: