17. heinäkuuta 2014

Susikoira Roi -vitsit: Jolla

Susikoira Roi aloitti työt tilitoimistossa, jossa eräänä kauniina päivänä päätettiin työsuhde-etuna uudistaa kaikkien työntekijöiden matkapuhelimet. Valittavana oli muutamia Lumioita tai iPhone. Isänmaallisena koirana Roi ei kuitenkaan suostunut ottamaan niistä mitään, vaan pitkän neuvottelun jälkeen sai kuin saikin firman piikkiin suomalaisen Jolla-älypuhelimen.

Susikoira Roin erikoiskohtelu toi seuraavina päivinä pientä jännitettä Roin ja työkavereiden välille, mikä olikin omiaan synnyttämään latausta tilitoimiston vuosittain järjestettävään puolivakavaan pyöräilykilpailuun. Roilla ei ollut aiempaa kokemusta pitkän matkan pyöräilystä, mutta hän osti kaupasta kalleimman kilpapyörän, jossa oli äärimmäisen aerodynaaminen satula.
Kilpailun aikana susikoira Roi tuli huomaamaan, että satulan ergonomisuus ei ollut samaa tasoa sen aerodynaamisuuden kanssa, vaan pikemminkin päinvastoin. Satulan epämukavuus aiheutti pitkän kilpailun aikana Roin sukuelimiin niin kovat hiertymät, että matka oli pakko jättää kesken, eikä Roi päässyt töihin vielä seuraavanakaan päivänä.

Toimiston kahvihuoneessa työkaveri lohkaisi: Harva jorman fillaroi niin kuin firman Jolla-Roi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti