Suositellut blogit

Seuraamani blogit:

Neuroneista neuroosiin:
Aivotutkijan kirjoituksia mielen ilmiöstä ja aivojen salaisuuksista höystettynä diplomi-insinöörinaisen arkipohdinnoilla ja kattavalla valikoimalla huuhaa-varoituksia. Suosittelen myös kuva-arvoituksista pitäville!

Pink bubble:
Erittäin hyödyllistä tietoutta bloggaamisesta aina blogin ulkoasun hiomisohjeista blogimaailman lieveilmiöiden tarkasteluun. Suosittelen kaikille blogia kirjoittaville tai niitä lukeville.

Lukijoiden blogeja:

Desiderata:
"Desiderata käsittelee hyvää elämää. Blogi on verraten uusi. Ajattelen, että kognitio- ja neurotieteelliset asiat liittyvät elämänlaatuun ja sen parantamiseen. Muita aiheita, joista kirjoitan, ovat tavaran vähentäminen/minimalismi sekä ajankäyttöön liittyvät valinnat."

Liittyäksesi mukaan listaan esittele oma blogisi tämän kirjoituksen kommentissa!

1 kommentti:

  1. Assijorinat tutkii Asperger-kulttuuria, joka on syntynyt autismikirjon ihmisten kokemukselle sosiaalisesta syrjinnästä, toiseudesta ja väärin ymmärryksestä. Asperger on synnyttänyt netissä oman alakulttuurinsa johon kuuluu kaikki kulttuurin muodot tieteistä taiteisiin.

    Taiteilijain lisäksi monilla tiedemiehillä ja filosofeilla on havaittu Aspergerin piirteitä. Vaikka valtakulttuuri stigmatisoi Aspergereja moderni tiede ja taide perustuu Asperger-ihmisten teräviin havaintoihin.

    VastaaPoista