19. lokakuuta 2014

Havaintoja I love me -messuilta

Päätimme sunnuntain ratoksi käydä I love me -messuilla tutustumassa terveysmessujen tarjontaan. Terveysasioiden lisäksi I love me -messujen teemoja ovat "kauneus", "muoti", "koru & kello" ja "luonnollisesti". Kiinnostuksen kohteena oli kuitenkin lähinnä terveyspuoli, koska haluisin ottaa selvää, millainen on markkinamiesten ja kansan syvien rivien näkökulma terveyteen.

Messukeskusta kansoitti hyvin runsas määrä ihmisiä. Heistä arviolta 95% oli naisia, mikä ei tietenkään kauneus- ja muotitapahtumassa ole yllättävää.
Terveysosastolle mennessään Kosmisilla Parapäivillä käyneet olivat kuin kotonaan, sillä mukana olivat  muiden muassa Droppi veripalvelu (katso aiempi kirjoitus tästä), magneettianturikuvaus ja hoitavia magneettirannekkeita (katso Neuroneista neuroosiin -blogi), selvänäkijän palveluita ja muuta mukavaa.

Tarjouksessa oli pinkkejä treenitoppeja ja proteiinipatukoita. Maistiaiset sai myös raakasuklaasta ja sienimehusta.

Jään odottamaan lääkäripäiviä.

3 kommenttia:

 1. Näin kuitenkin ihka elävänä tv-lääkäreistä parhaimman, Akuutin omalääkäri Risto Laitilan ja tyttöystäväni löysi tarjonnasta kiinnostavia kohteita hieman enemmän, joten hyvä reissu kaiken kaikkiaan.

  VastaaPoista
 2. Maistoittekos sienimehua? Sen verran...eksoottisen kuuloista, että täytyy olla supertehokasta ja parantaa kaikki vaivat, nekin joita ei vielä ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sienimehu jäi maistamatta. Terveinä kun oltiin liikkeellä, niin ei ollut tarvetta riskinottoon.

   Poista