27. helmikuuta 2014

Esittele blogisi

Kuten sivun ylälaidasta löytyvästä Suositellut blogit -osiosta voi päätellä, en ole kovinkaan monen blogin vakiolukija, ja suosituslista kaipaisi täydennystä. Nyt kiinnostaisi siis löytää uusia helmiä ja samalla saada jotain käsitystä siitä, millaisia blogeja Krabolan laboratorioon päätyneiltä itseltään löytyy.
Mainosta siis blogiasi kommentissa lyhyellä esittelyllä! Vaihtoehtoisesti blogittomat voivat esitellä myös oman suosikkinsa.

Ja jotta uusien blogien löytäminen olisi vieläkin hauskempaa, koiravideo:
Hyviä uusia blogilöytöjä itse kullekin!
Osoittaaksesi kannatusta Lääketiedettä ja laiskottelua -blogille, käy lisäämässä itsesi seuraajaksi esimerkiksi Facebookissa, Blogilistalla tai Twitterissä. Linkit löytyvät yläreunasta.

3 kommenttia:

 1. Päädyin blogisi lukijaksi Blogilistan kautta. Huomasin, että kirjoitit jotain neuro/kognitiotieteeseen liittyvää ja jäin seuraamaan, josko aiheesta tulee lisää kirjoituksia.

  Olen opettaja ja siksi kiinnostunut kognitiotieteestä. Opetan käsityötä ja uskontoa ja mietin usein, miksi tietyt ajatusvirheet käsityötunneilla toistuvat ja miten niitä voisi ehkäistä.

  Oma blogini osoitteessa http://brandstaka.blogspot.fi on nimeltään Desiderata ja käsittelee hyvää elämää. Blogi on verraten uusi. Ajattelen, että kognitio- ja neurotieteelliset asiat liittyvät elämänlaatuun ja sen parantamiseen. Muita aiheita, joista kirjoitan, ovat tavaran vähentäminen/minimalismi sekä ajankäyttöön liittyvät valinnat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos esittelystä! Toivottavasti moni kiinnostunut bongaa tästä Desideratan luettavaksi.
   Neurotiedettä ja kognitioasioita voin luvata tulevan lisää, joten pysy kuulolla!

   Poista
 2. Olen viron kielen opettaja ja käsittelen blogissani kaikkea, mikä liittyy asunnon tai mökin hankkimiseen Virosta. Olen omassa työssäni havainnut, että kolmanneksella suomalaista on Virossa joku kiinteistö tai hän on ainakin kiinnostunut sellaisen hankkimisesta tai vuokraamisesta. Kiinteistön hankinta Virosta on yleisin syy ryhtyä opiskelemaan viron kieltä. Väitän, että Eino Leinon tavoin joka kymmenes suomalainen on jossain elämänsä vaiheessa harkinnot muuttoa Viroon.

  VastaaPoista