17. maaliskuuta 2014

Karolinskaa katsomassa

Syy viime päivien radiohiljaisuuteen on johtunut pääosin klinikkaristeilystä. Kyseessä on helsinkiläinen perinne klinikkablokkien loppumisen juhlistamiseksi. Mukana oli suurin osa vuosikurssista sekä innokkaimmat opettajat ja matkakohteena Tukholma, jossa valittavana oli vielä vierailu Danderydin sairaalaan tai Karoliiniseen instituuttiin. Itse valitsin jälkimmäisen.
Karolinska on maailman suurin ainoastaan lääketieteeseen erikoistunut yliopisto.
Karolinskan ihastelun lisäksi klinikkaristeilyn antia oli kirurgeiksi ja sisätautilääkäreiksi jaettujen hyttien välinen kilvoittelu, kinkkisiä potilastapauksia, tietovisailua, runsaat ruuat ja juomat, Jyrkänne ja käärme -arvoituksen ratkomista sekä tietenkin tax free -lakupiiput.

Paluu arkeen on kuitenkin taas täällä kolmetenttisen viikon muodossa. Opiskelu ei klinikkablokkien loppumisen jälkeen näytä kovin erilaiselta ainakaan ensialkuun, sillä vuorossa on silmäkurssi, joka vaikuttaa olevan järjestetty hyvin samankaltaiseen tapaan menneiden blokkien kanssa.

Arki palaa myös blogiin, jossa seuraava kirjoitus tulee olemaan perinteinen kuva-arvoitus. Tuleva arvoitus putkahtaa blogiin keskiviikkona 19.3. kello 18.00. Jos siis haluat päihittää nimimerkki Kurpitsapitsan, laita kello soimaan!
Uudet päivitykset saat automaattisesti tietoosi myös tykkäämällä blogista Facebookissa, seuraamalla blogilistalla, twitterissä (@TohtoriKrabola) tai muilla keinoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti