17. tammikuuta 2015

Kuin karhuemo pentujaan

ja Luoja luomiaan

niin minä sinua vaan.

Toisin sanoen vuosi 2015 lähtee käyntiin ihotautikurssin merkeissä.


21 kommenttia:

 1. Jee, kerro tänne ihotaudeilta paljon kuulumisia! Mä oon vasta kolmannella vuosikurssilla, mutta haaveilen kovasti ihotaudeille erikoistumisesta.

  Olisi muuten hauska lukea erikoistumisesta jokin postaus; ihan omia suunnitelmiasi ja ajatuksiasikin kuin vaikkapa suosituimpia erikoisaloja ja niiden jonotusaikoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy myöntää, että olen vielä aika huonosti perillä erikoistumisasioista, suosituimmista kohteista tai jonotusajoista. Mutta jos niistä jotain tähdellistä opin, niin pidetään mielessä. Omista suunnitelmistakin voisi tietysti myös jotain kerrottavaa keksiä :)
   Katsotaan mitä mielenkiintoista ihotautien maailmasta tarttuu mieleen! Tsemppiä kolmoskurssille!

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Muistisäännöillä voi pärjätä Rockefellerin lääketieteeseen perustuvassa opinahjossa, mutta käytännön työssä tarvitaan Hippokrateen lääketieteen vaatimaa ymmärrystä.

  Homo sapiens luistelee lääkiksestä läpi ilman sen kummempia älyllisiä tai muita edellytyksiä hyvällä muistilla, mutta hänestä on potilaalle enemmän haittaa, kuin hyötyä.

  Homo intellego perustaa toimintansa tiedon ja ymmärryksen, ei indoktrinaation ja muistin varaan. Siksi esim. minustakin on ollut huomattavaa hyötyä sellaisille ihmille, jotka eivät ole saaneet minkäänlaista apua lääkäreiltä vaikka olen käynyt pelkän kansakoulun.

  Vuosia vaikeata masennusta, ahdistuneisuutta ja paniikkihäiriötä potenut henkilö pääsi oireistaan 24 tunnin kuluttua siitä, kun hän alkoi noudattaa neuvojani. Tämä johtuu siitä, että lääkäri muistaa, mitä lääkettä näihin oireisiin määrätään. Minä puolestani olen perillä niiden aiheuttajasta ja keinoista, joilla tuo aiheuttaja eliminoidaan lopullisesti. Tosin jälkihoitoon voi kulua aikaa, koska nuo oireet aiheutuvat dimetyylivirtsahapon kertymisestä elimistöön.

  Kofeiini on maailman suosituin riippuvuutta aiheuttava päihde. En ole tavannut ainuttakaan lääkäriä, joka olisi tiennyt, että kofeiinin pääasiallinen aineenvaihduntatuote, paraksantiini, kertyy elimistöön merkittävissä määrin. Tästä löytyy tutkimustietoa, se ei ole minun keksintöni, vaikka osasin kyllä päätellä sen jo ennen, kuin löysin nuo tutkimukset.

  Lääketiede ei kuitenkaan tiedä miksi, miten, ja minne paraksantiini kertyy, lukuunottamatta eturauhasta, joka on mainittu dimetyylivirtsahapon CAS informaatiossa. Lääketiede ei tiedä sitäkään, että ko toksiini aiheuttaa erittäin laajakirjoisesti sekä psyykkisiä että fyysisiä sairauksia.

  Minä olen selvittänyt metatutkimuksella ja kokeellisesti miksi, miten, minne ja myös millä mekanismilla se aiheuttaa sekä systeemisiä että paikallisia oireita. Olen myös kehittänyt hoitoprotokollan, jolla nuo kertymät saadaan poistettua.

  Lääkäreistä on hyötyä lähinnä eri teollisuuden aloille, potilaille ja yhteiskunnalle he ovat suurin yksittäinen tuholainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa, hyvästä muistista tai hyvistä muistisäännöistä on hyötyä tenteissä, mutta hyvään lääkäriin tarvitaan paljon muitakin ominaisuuksia. Samaa mieltä ollaan myös siitä, että kahvi lienee maailman suosituin riippuvuutta aiheuttava päihde.
   Mutta koska kaikkien asioiden ulkoa opettelu on hölmöä, täytyy keskittyä oleellisiin ongelmiin, ja tapaamiesi lääkäreiden kofeiinin metabolian tuntemattomuus johtunee juuri siitä, että sen osaamisesta on harvalle lääkärille hyötyä potilaiden hoitamisessa.

   Ihmettelen kyllä, että jos lääketiede ei osaa nähdä oikein kofeiinin, paraksantiinin ja dimetyylivirtsahapon metaboliaketjua, niiden ”kertymistä” ja niiden aiheuttamia sairauksia, niin mikä taho niitä sitten tuntee paremmin, ja miksi on järkevää olettaa sen tahon tietävän fysiologiasta ja sairauksien synnystä paremmin kuin lääketiede?

   Viimeiset rivit taitaa olla ihan trollaushengessä kirjoitettu, mutta itse olen varsin iloinen lääketieteen saavutuksista. Kokeellisten tutkimustesi ja hoitoprotokolliesi perusteella voisi kuvitella sinunkin olevan kuin kuka tahansa innokas tutkijalääkäri, joita kutsut suurimmiksi tuholaisiksi. Ehkä ero ei olekaan niin paljon potilaan parantamisen tavoittelussa vaan kapinahengessä?

   Poista
 4. Olen lukenut lääketiedettä vuodesta 1975 aivojumppana. Mielenkiintoni on kohdistunut pääasiassa neuroendokrinlogiaan, neurofilosofiaan, neuropsykologiaan ja psykosomatiikkaan. Kofeiiniprojektin aloitin vuonna 2000.

  Jopa kandin pitäisi tajuta, että virtsahapot kertyvät elimistöön kihtikertyminä elleivät ne pääse verestä virtsaan.

  Tavalliselle lääkärille on hyötyä kofeiinitietoudesta, koska se aiheuttaa yli 80% psyykkisistä, ja monista fyysisistä sairauksista. Kuinka kauan lääkäriltä kestää saada oireettomaksi vaikea krooninen masennus, yleinen ahdistuneisuushäiriö ja paniikkihäiriö? Minun hoitoprotkollallani se tapahtuu 24 tunnissa ja pysyy poissa.

  Tutkijalääkärit eivät tutki sairauksien parantamista, vaan niiden taloudellista hyödyntämistä patenttilääkkeillä.

  Käypä huviksesi tutustumassa blogiini, jos sinulla on älyä ja kykyä itsenäiseen spatiaaliseen ajatteluun, voit oppia paljon hyödyllisiä asioita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liian suuri virtsahappopitoisuus voi kyllä aiheuttaa kihtiä, ja hoitona on tätä ehkäisevä ruokavalio, mutta vilkaisin asiaa nopeasti ja kofeiinin aineenvauhdunnasta ei synny kihdin aiheuttavaa kiteytyvää virtsahappoa vaan ainoastaan dimetyyli-virtsahappoa, jolla ei ole kihdin aiheuttaja. Kofeiinin metaboliareitit näkee helposti tästä: http://smpdb.ca/view/SMP00028?highlight[compounds][]=HMDB11103

   Näkyi olevan tehty myös laaja tutkimus, jossa tutkittiin 45 896 henkilöä 12 vuoden ajan, ja todettiin pitkäaikaisen kahvin juonnin madaltavan riskiä kihtiin. Kofeiinilla itsessään ei ollut mitään vaikutusta kihdin ilmaantumiseen, kuten edellä olleesta metaboliasta voisi olettaakin, eli kihtiä ilmeisesti vähentää jokin muu kahvin sisältämä aine. Tutkimus tässä: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17530645

   Blogistasi en löytänyt näitä vakuuttavampaa näyttöä väitteisiisi kofeiinin aiheuttamista sairauksista tai salamaparantumisista.

   Poista
 5. Sinulla ei ole riittävästi spatiaalista ajattelukykyä käsittelemään näin monimutkaisia asioita. Dimetyylivirtsahappo estää adenosiinia ja indusoi adrenaliinia ja noradrenaliinia, joka supistaa munuaisten vaskulaarisysteemiä ja kohottaa niiden sisäistä verenpainetta, estäen munuaisia erittämästä virtsahappoja verestä virtsaan. Kun virtsahapot eivät pääse munuaisista läpi, veren uraatit kohoavat, kunnes heikosti vesiloiukoiset virtsahapot alkavat kiteytyä ja muodostaa kertymiä kudoksiin.

  Kofeiini aiheuttaa kihtiä kerryttämällä virtsahappoja kudoksiin ja estää siksi akuutteja kohtauksia. Se, mitä pidät virheellisesti kihtinä, on kihtikertymän tulehtumisen aikaansaama akuutti kihtikohtaus, jossa kertymästä pääsee vuotamaan sekä nestemäisiä virtshappoja että kiteitä siihen niveleen, josta kertymä on lähtenyt syntymään. Useimmiten kihtikohtaus ilmaantuu keski-ikäiselle miehelle kostean illan jälkeen nilkkaan.

  Sinä et ole perehtynyt blogiini kunnolla, jos olisit, minun ei tarvitsisi kirjoittaa tätä viestiä. Kansainvölisten tautiluokitusten mukaan kofeiini aiheuttaa unihöiriöitä, yleistä ahdistuneisuushäiriötä, luokittelemattomia psyyken ongelmia, sekä vieroitusoireita.

  Opiskele, älä edes yritä alkaa väittelemään asiantuntijan kanssa ilma tietoa ja ymmärrystä asiasta.

  VastaaPoista
 6. Tässä linkissä on metatutkimuksella selvittämäni kofeiinin farmakologian se osa, jota tiede ei tunne. Asuessani Hollannissa 2010, paikallisen yliopiston opiskelijat tutkivat tämän. He eivät löytäneet siitä asiavirheitä, eivät virheellisiä johtopäätöksiä, ja lääketieteellisistä papereista he löysivät pelkästään hypoteesiani tukevia tieteellisiä papereita.

  http://qmies.blogspot.fi/2012/09/kofeiinin-kertyminen-elimistoon.html

  Viittaamasi tutkimukset ovat asiaa tuntemattomien tilastonikkareiden tulkintoja, jotka maksaa kansainvälinen kahvialan lobbari. Tilastotulkinnat eivät ole tiedettä. Minä teen tiedettä, sillä minun hypoteesini voidaan testata ja todistaa kerta toisensa jälkeen samoilla lopputoloksilla.

  Jutussa on myös video, jossa esitetään havainnollisesti, mitä kihti on.

  VastaaPoista
 7. Erinomaisen valaiseva esitys kihdistä. Tarvitset Medscape tunnukset päästäksesi lukemaan.

  http://www.medscape.com/viewarticle/717085_1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos unohdetaan avaruudellisen hahmotuskyvyn arviointi ja pysytään vielä kerran faktoissa, niin kofeiini ja ainakin osa sen metaboliatuotteista toimii adenosiinireseptorien antagonistina. Adenosiini toimii munuaisessa yleisesti vasodilatoivasti eli verisuonia laajentaen A2a-reseptirin välityksellä. Lisäksi adenosiini toimii munuaiskerästen afferentissa eli tuovassa valtimossa supistavasti A1-reseptorin kautta. Taulukko: http://www.hindawi.com/journals/ijvm/2010/834060/tab2/
   Taulukko on tutkimuksesta, jossa todettiin myös Japanissa sekä miehillä että naisilla kahvin juomisen madaltavan virtsahappopitoisuuksia. http://www.hindawi.com/journals/jnme/2010/930757/

   Tuon A1-reseptorin vaikutuksen estäminen kofeiinilla saa aikaan munuaiskeräseen tuovan suonen laajenemisen, verenpaineen nousun ja sen myötä munuaisen suodattaman virtsamäärän (ja samalla virtsahapon virtsaan erityksen) kasvamisen. Tätä vahvistaa tutkimus, jonka mukaan ilman A1-reseptoria kofeiini ei toimi diureettina ja samalla virtsahapon eritystä kasvattavasti, kuten edellisen kommentin tutkimuksissa sen todettiin tekevän. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15590766

   Hoitomenetelmääsi kuuluvat bentsodiatsepiinit(!) ovat muuten adenosiinireseptori A1-agonisteja (http://en.wikipedia.org/wiki/Adenosine_receptor), eli ne supistavat munuaiskeräseen tuovaa valtimoa, mikä johtaa huonompaan munuiasen suodatukseen eli mm. virtsahapon lisääntymiseen.
   Muistuttaisin vielä, että kahvin vaikutus oli päinvastainen, munuaisten toimintaa ja virtsahapon poistamista edistävä.

   Turha näitä on enempää läpi käydä, mutta ota hyvä ihminen omia teorioita tutkiessasi huomioon myös niitä vastaan olevat faktatiedot ja tutkimustulokset. Hypoteesin testaus ja samojen lopputulosten todistaminen kerta toisensa jälkeen on juuri tilastotiedettä, jota sinä siis et tee ja teet..

   Onnea ja oivalluksia tutkimuksiisi kuitenkin, itse en mene tällä erää näihin asioihin enää syvemmälle, sillä omat kiinnostukset ja blogin teemat ovat hieman toisaalla.

   Poista
  2. Et näe metsää puilta, olet argumentatiivinen, etkä pyri rakentavaan keskusteluun. Et näköjään kaiken tämän lisäksi kykene itsenäiseen ajatteluun vaan latelet papukaijamaisesti toisten ajatuksia.

   Kofeiini poistaa virtsahappoja verestä pyrkimällä poistamaan niitä kaikkia muita teitä, kun ne eivät pääse läpi munuaisista.Koska esim apokriinisten hikirauhasten kapasiteetti ei ole vakio, happoja kumuloituu kudokseen, konsentraatio kasvaa, ja kun veren uraatit ylittävät 4,65, veri ei enää kykene sulattamaan kiteytyneitä virtsahappoja.

   Ilman diatsepaamia veren uraatit olivat itselläni selkeästi koholla, mutta virtsan ph oli 8, mikä merkitsee sitä, että munuaiset eivät poista niiitä. Jos lopetan hoidon tänään, tilanne on jo huomenna sama, uraatit ja virtsan ph ovat selkeästi kohonneet, ja oireet pahenevat. Kädet, jalat ja nivusseutu hikoilevat voimakkaasti ja suolen kautta poistuva dimetyylivirtsahappo aiheuttaa ripulia. Siksihän kofeiini "panee vatsan toimimaan".

   Toisella virtsauskerralla lääkkeen oton jälkeen veren uraatit olivat laskeneet 1mg/dl, ja virtsan ph oli pudonnut 6,3:een, samalla, kun kofeinismin/kihdin oireet helpottivat merkittävästi. Tämä riitti tieteelliseksi perusteeksi diatsepaamin käytölle Groningenin yliopiston sairaalan tohtoreille.

   Olen muuten tavannut Italiassa asuessani naishenkilön, joka joi yli 10 kupillista espressoa päivittäin. Hänen verensä uraatit olivat niin matalalla, että mittari ei rekisteröinyt niitä. Hänen isänsä oli yhtä ankara kofeinisti ja kuoli luusyöpään.

   Ota nyt huomioon, että ensimmäiset kihtiä ennustavat oireet ilmaantuivat minulle noin 48 vuotta sitten ja olen tutkinut tätä kokopäivätoimisesti vuodesta 2000. Olen saanut puhdistettua kehoni kihtikertymistä siten, että niitä on jäljellä enää jalkaterissä siinä määrin, että ne haittavat elämää.

   Olen myös auttanut muita lopettamaan kofeiiniriippuvuutensa ja tutkinut heidän verensä ja virtsansa, ja todennut saman asian uudelleen ja uudelleen; uraatiti ovat selkeästi koholla yhtä aikaa virtsan ph:n kanssa. Hoitoprotokollaa seuraamalla tilanne on korjaantunut, ja kofeinismin oireet alkaneet helpottaa.Todellisuus on siis ristiriidassa mielipiteittesi kanssa.

   Hypoteesin testaus ja samojen lopputulosten todistaminen kerta toisensa jälkeen on tiedettä. Tilastonikkarit voivat tehdä siitä tilastoja. Olen selvittänyt tämän asian jo 2009. Sen jälkeen kehitin hoitoprotokollan ja ryhdyin aivan muihin hommiin.

   Sinun tieto- ja kokemuspohjallasi, kognitiivisilla kyvyilläsi ja asenteellasi ei näitä asioita selvitetä, eikä edes ymmärretä vaikka joku selvittäisi ne sinun puolestasi.

   Poista
  3. Tässä on muutama muutama tutkimus diatsepaamin vaikutuksesta munuaisten vaskulaarisysteemiin. Et näköjään ole vaivautunut edes lukemaan blogiani ja tperehtymään niihin tutkimuksiin, jotka tukevat hypoteesiani, jonka olen todistanut käytännössä moneen kertaan.

   http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/7601205

   http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12163119

   http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/8210691

   Poista
  4. Spatiaalinen ajattelu perustuu visualisointiin ja matemaattis-loogiseen päättelykykyyn. Kognitiiviset kykyni mitattiin, kun olin kärsinyt kofeinismin aiheuttamasta lievästä dementiasta noin vuoden, olin lääkitykseeä ja valvonut koko yön ehtiäkseni aamulla linja-autoon. Visuaalisin sektorin tulos oli 135. Matemaattis-loogista päättelytestiä en tehynyt, koska olin tehnyt sen pari vuotta aikaisemmin, enkä pidä numeroista. Selvitin testin puolessa minuutissa oikeilla tuloksilla. En tiedä paljonko tästä saa pisteitä, mutta tarkastettuaan tulokset, testiä valvova henkilö jäi katsomaan minua silmät pyöreänä ja suu auki, kunnes sai sanottua, ettei ollut nähnyt uransa aikana kenenkään pääsevän lähellekään samaa tulosta.

   Koetapa tehdä itse tuo testi. Päättele kolmen tekijän lukusarjan perusteella neljäs.

   Poista
  5. Neiti Hämmentynyt (saako hämmennykseen myös bentsoja 10 mg/päivä viisi vuotta?)21. tammikuuta 2015 klo 11.44

   Oot kyllä aika pöhkö mies, luulin aluksi että olet trolli mutta ihan vakavissasi uskot tähän. En voinut olla kommentoimatta tähän kun huvitti niin kamalasti tämä asenteesi ja "hoitosi". Aloitit keskustelun kertomalla, miten sinulla on hieno, erilainen ja supertieteellinen ratkaisukeino erilaisiin ahdistuneisuushöiriöhin. Lääkärit ja lääketieteilijät, (sekä farmasian ja psykologian ammattilaisetkin luultavasti) on ihan puoskareita ja älykääpiöitä jos heiltä löytyy vasta-argumentti

   Tiesitkö, että paras tapa erottua huuhaa- uskoksi on tyrmätä muiden argumentit haukkumisella ja tutkimukset toteamalla niiden olevan manipuloituja ja väärien tahojen rahoittamia? Antti Heikkilä, huuhaa-kingi, tekee tätä. Eli oma mielipiteesi on ainut oikea, sitä ei voi kumota, sillä sitä yrittävä perseestä ja väitteensä pätevyyden voi aina kumota haukkumalla vastaväittelijän avaruudellista hahmotuskykyä sekä kykyä oppia ja sisäsäistää. Sen alan mitä olet päättänyt yksinäsi mullistaa (sinulla lääketiede, Heikkilällä ravitsemustiede) ammattilaiset ja tohtorit, ketkä ovat väitelleet paremmillakin argumenteilla kuin tyhmäksi leimaamisella, on huuhaa-tyyppien mukaan aina väärässä. Ravitsemustiede kulkee vain suomalaisen viljatalouden rahoituksella ja lääketieteen asiantintijat eivät paskaakaan välitä kenenkään hyvinvoinnista, pelkästään lääketehtaiden rahoituksesta? Uskotkos tähän aidosti itsekkään? Oletko sinä sitten diatsepamin valmistajan sponsoroima? Nyt kun bentsojen määrämistä on pyritty vähentämään niiden aiheuttaman koukun takia, niin olisihan kertakaikkiaan kätevää, että joku puhuu 6 mg annoksen puolesta! Ai niin, mielestäsi bentsot ei aiheuta koukkua, olethan syönyt niitä päivittäin vuosia (:D).

   Josta pääsen huvittavimpaan kohtaan sinun "mullistustasi" psyykkisten sairauksien hoidossa: sedatiivi sekä kofeeinin vähentäminen. Voi Vattulainen! Miksei kukaan psykiatri ole vielä keksinyt määrätä diatsempamia ahdistuneisuuteen? Bentsokoukku on vaarallinen, vaatii itsehillintää lopettaa lääkitys ja se mitä teet on vähintäänkin eettisesti arveluttavaa. Tarjoat kofeeinista riippuvaisille ihmisille diatsepamia kofeeinin korvikkeksi, aiheuttamaan uuden riippuvuuden. Tiedätkö itse miksi bentsoja ei kirjoiteta enää superhelpolla kaikennäköisiin vaivoihin, vaikka ne tietenkin ovatkin joidenkin ahdistuneisuushäriöiden hoitomuotoja? Ja ei, syy ei ole siinä, että niiden syntetisointi on niin kallista, että lääkeyhtiöt haluaa vaihtaa ne halvemmalla tuotettavaan lääkkeeseen. (Mikä muu on lääkefirmalle edullisempaa kuin lääke, johon jää koukkuun ja ihminen vielä jatkaa sen promootiota mitä kummallisin perustein, sivuttamalla tieteelliset faktat).

   Poista
  6. Olen todistanut kofeinismin hoitoprotokollan poistavan vaikean kroonisen maseenuksen, ahdistuneissuushäiriön ja paniikikihäiriön 24 tunnissa. Mitä muuta kaipaat?

   Mitä taas tulee diatsepaamin aiheuttamaan riippuvuuteen; Olen havainnut diatsepaamin lopettamisen aiheuttamien oireiden korreloivan suoraan kofeinismin oireisiin ja veren virtsahappopitoisuuteen.

   Vähäoireisena kautena Diapamin pois jättäminen ei aiheuta minulle minkäänlaisia oireita, kun taas kofeinismin oireiden ollessa pahat, lääkityksen lopettaminen saa minut lähes liikuntakyvyttömäksi ja psyyken täysin sekaisin.

   Siinä vaiheessa, kun kehoni on puhdistunut täydellisesti kofeiinijäämistä, en tule tarvitsemaan enää lääkitystäkään.

   Kofeiini aiheuttaa ahdistuneisuushäiriötä, ainakin kansainvälisten tautiluokitusten mukaan, ja diatsepaami auttaa siksi, että se auttaa munuaisia poistamaan oireita aiheuttavat toksiinit verestä.

   Poista
  7. Kiitos, nyt kiteytit mahtavalla tavalla koko asian niin, että kuka tahansa ymmärtää mistä on kyse. Diatsepaamin pois jättäminen saa psyykkeesi täysin sekaisin ja vie liikuntakyvyn.
   Selityksesi tähän on maailmanlaajuinen salaliitto lääkäreiden, lääketehtaiden ja kahvintuottajien välillä, tilastojen ja näyttöön perustuvan lääketieteen vääryys, vuosien takaa yhä vainoava kofeiini, omat toisenlaista tiedettä edustavat "metatutkimukset", vääräksi osoittautuvien väitteiden heittely aiheeseen kuin aiheeseen ja vahva tunne oman älykkyyden ylivertaisuudesta.
   Voihan ihminen niinkin uskoa, mutta onneksi juuri sitä varten on näyttöön ja tilastolliseen tietoon panostava lääketiede ihmisen terveyttä edistämässä.

   Neiti Hämmentynyt: Et tarvitse bentsoja. Kokeile sen sijaan Tohtori Krabolan hämmentämättömän ruuan patenttiratkaisua. Kaikkia kaupan eineksiä ja prosessoituja ruokia on kommunistien salajuonen takia tekovaiheessa hämmennetty liikaa, mikä johtaa hämmennyksen imeytymiseen suolistosta verenkiertoon ja aina yli veriaivoesteen aivoihin. Ja kupponen kahvia auttaa myös.

   Poista
  8. Loppuivatko asia-argumentit? Minua ei kiinnosta keskustella tämän enempää itseään täynnä olevan tietämättömän kakaran kanssa.

   Mene perehtymään blogiini perusteellisesti, niin saatat oppia jotain hyödyllistäkin. Vaikka epäilen kyllä, että sinun älynlahjasi riittävät siihen.

   Poista
  9. Neiti Kofeinisti (uuu, tykkään tästä nimimerkistä)21. tammikuuta 2015 klo 22.49

   :D Pappa osaa kyllä (t)rollata, sääliksi kävi kun tylytin ja vasta sitten luin että sinulla on merkkejä muistisairaudesta. Oletko koskaan ihmetellyt miksi sinulle niin auliisti näitä lääkkeitä määrätään, hoitosuositusten vastaisesti? Vai ostatko katukaupasta? Mun älyllinen päättelykyky on vähän yli keskiverto (ÄÖ jtn. 128), herra kofeeinineron taulukoissa siis alinta kastia. Kykenen silti näkemään sieluttomuuteni silmin silmiään pyörittävän lääkärin kun höperö pappa hakee uusintaa bentsoilleen ja selittää kofeeinin aiheuttama kihti ja tämän aiheuttama ahdistuneisuus.

   Periaatteessa tykkään siitä, että joku masentunut lumelääkkeen
   tavoin uskoo kofeinismiin ja paranee, mutta en nyt yhtään tykkää siitä, että tulet saamaan aikaan vielä kofeiinimieltymyksen vaihtumaan bentsokoukkuun. Se on vähän niinkuin vaihtaisi nikotiinikoukun crackkokaiinikoukkuun!

   Krabsu: No hö, oisin halunnut kokea miten virtsahappo suorastaan suihkuaa elimistöstäni...
   Olen tiukka kasvissyöjä - en siis pahemmin koske eineksiin. Söin kyllä tänään lounaaksi mikropoppareita, koska, nyt vaan halusin. Ehkä ne lisäsi hämmenystä? Voin hyvin kuvitella sen olevan salajuoni yhdessä paskojen elokuvien tuottajien kanssa, jos syö hämmennyspoppareita saa elokuvasta irti edes jotain! Hämmennyksen jälkeen tuli sääli, sit huvitus hämmennysteoriasta, provosoitunut en ole vielä. Tiesitkö, että tämä johtuu tofusta, sillä eläinkokeissa hiiren mahaan ruiskutetettu konsentroitu soijan estrogeeni kasvatti hiirille ja jäniineille tissit ja tissien tuntemukset ailahtelee???

   Kesällä söin kaurajätskiä ja meinasin hukkua, mutta sehän on kaikkien tietämä tilastollinen totuus. Eiku tilastotieteethän oli perseheestä...

   Poista
 8. Tämä kyseinen asiantuntija oli aktiivinen keskustelija eräällä MS-tautifoorumilla parantamassa meitä kofeiiniteoriallaan kunnes hänet naurettiin ulos. Toki hän palasi usein eri nimerkeillä.

  VastaaPoista